Blog

Workshop Richard Terborg

Om mijzelf alle facetten van de fotografie meester te worden, heb ik de afgelopen tijd veel workshops gedaan bij bekende Nederlandse fotografen. Ook deze keer was ik op bezoek bij Richard Terborg. Model- en Fashionfotografie met o.a. fliter-gels en rookmachine. Samen met twee geweldige modellen en perfecte visagie, was het een toffe dag. Weer veel geleerd, en weer dichter bij mijn doel.

Workshop Ronald Koster

Om het fotografievak zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, schrijf ik mij regelmatig in voor workshops. Zo had ik onlangs een gave workshop van (strobist) fotograaf Ronald Koster. Tijdens deze workshop heb ik alle kneepjes geleerd om een goede foto te maken met een losse flitser. Tijdens de workshop hebben de kandidaten elkaar mogen fotograferen, wat resulteerde in de bijgevoegde foto.

Ik ga op reis en neem mee…

Ik ben momenteel ruim een jaar aan het fotogarferen en ik heb al een aardige verzameling fotospullen verzameld om het perfect plaatje te schieten. Onlangs heb ik al mijn  fotospullen eens uitgestald en op de foto gezet. Hier het resultaat van wat ik zoal meeneem als ik op pad ga om te fotograferen?